Kompostpåsar för matavfall

Varför finns inte kompostpåsar för matavfall att hämta i alla Östersundshem soprum. Det är ju en tjänst som tillhandahålls av kommunens renhållning!
Kjell Åke

Kommentarer

 • Östersundshem tillhandahåller inte kompostpåsar eller korgen för dessa. Kommunen tillhandahåller dem däremot kostnadsfritt och kan hämtas på återvinningscentralen i Odenskog eller Brunflo. Det går även hämta på biblioteken i Torvalla, Östersund och Brunflo samt i kommunens reception på Österäng.
  Susanne
 • Susanna Tack för ditt svar. Men du har uppenbarligen inte läst eller tagit reda på hur fastighetsansvarig kan beställa kompostpåsar till soprummen med gratis utkörning av dem till soprummen
  läs mera här:Beställning av matavfallspåsar - Östersunds kommun (ostersund.se)

  OM NI VÄRNAR OM MILJÖN ÄR DETTA  ATT FÖREDRA , ÄN ATT ALLA HYRESGÄSTER SKA ÅKA UPP TILL ÅTERVINNINGSCETRALEN FÖR ATT HÄMTA.
  Kjell Åke
 • Tack för ditt inlägg, självklart värnar vi om miljön och vi uppskattar din vädjan. Det som min kollega informerat i tidigare svar stämmer med hur det ser ut idag, men det ska även tilläggas att vi redan har en pågående dialog med kommunen i frågan och vi hoppas att se en positiv lösning i överenskommelse med dem.
  Daniel
 • Daniel tack för ditt svar. Det verkar inte som du inte läst det som står i länken jag bifogat!?
  Där framgår klart att fastighetsansvarig bara behöver fylla i en e-blankett. Då är problemet lös inom 5 dagar


  Kjell Åke
 • Tack vi förstår vad du menar och det är som sagt en pågående dialog med kommunen redan, så vi hoppas på en snabb positiv lösning i frågan.
  Daniel
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.