Ta bort intresseanmälan

Hur gör man när man tar bort intresseanmälan?

Kommentarer

 • Om du inte redan har hunnit få ett erbjudande på lägenheten, kan du klicka på Mina sidor -> Intresseanmälningar och där ser du lägenheten. Använder du mobilversionen klickar du på "visa mer information" och sedan "ta bort intresseanmälan". Använder du en dator ska du se direkt att det står "ta bort intresseanmälan".
  Karin
 • Hej!

  Jag vill ta bort min nuvarande intresseanmälan men hittar ingen "ta bort intresseanmälan". Hur gör jag för att byta intresseanmälan till en annan bostad? Undrar även hur många bostäder kan jag göra intresseanmälan på.
  Moa
 • För mig står det inte "ta bort intresseanmälan" någonstans, vare sig i telefon eller på dator. Bifogar bild.
  Anton
 • Studentlägenheter är det först till kvarn på, ingen kötid, och därför kan man bara söka en åt gången. Anmäler man intresse på en sån lägenhet kan man inte själv ta bort sin intresseanmälan, utan måste antingen mejla eller ringa till oss. Alternativt väntar man tills erbjudandet kommer, och väljer då att tacka nej och söka en ny därefter.
  Karin
 • Jag vill säga upp min plats i
  Bostadskön.
  Hur gör jag
  Tommy Eriksson
  0706265794

  Tommy Eriksson
 • Det finns två sätt att radera sig ur bostadskön på. Det ena är att ringa oss för att boka en tid i vår reception, ta med legitimation så raderar vi kontot. Det andra alternativet är att låta bli att logga in på 12 månader, så försvinner man automatiskt.
  Karin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.