Till senaste kommentaren

Felanmäla parkering - motorvärmaren funkar inte

Hyr en parkering och nu funkar inte min motorvärmare. Är det något jag behöver göra själv, och vart ska jag felanmäla det?
Tony

Kommentarer

 • Motorvärmaruttaget är uppsäkrat till 6 ampere, vilket gör att du bara kan ta ut 1 320 watt. Eftersom bilens motorvärmare drar omkring 500 watt kan du inte köra kupévärmaren på full effekt, utan på lägsta effekt. Att en säkring går beror oftast på detta eller att anslutningssladden inte är OK. Du ansvarar då för att byta säkring på motorvärmarstolpar och garageplatser som har säkring vid uttaget. Samma sak gäller om du använder dammsugare med hög effekt för att dammsuga bilen eller liknande.

  Vid fel på uttag, försäkra dig först om att felet inte beror på ovanstående. Kontakta därefter Aimo Park för felanmälan, tel 0771-96 90 00 eller hyraplats@aimopark.se


  Maria
 • Det går fortfarande inte att logga in och styra motorvärmare. Nu när hösten och vintern närmar sig vore det fint om det åtgärdades. Har ni nån prognos där?
  Henrik
 • Vår drift-avdelning arbetar fortfarande på att återställa systemet för styrningen av motorvärmarna. Vi kan tyvärr inte precisera när detta är klart men de arbetar på att lösa det snarast möjligt.
  För alla frågor och anmälningar gällande garage och parkeringsplatser, ber vi er vänligen kontakta Aimo Park som administrerar våra bilplatser.
  felanmalan@aimopark.se
  0771-96 90 01
  Daniel
 • När ska detta kompenseras? Jag har inte kunnat använda strömmen på bra länge.
  Arne
 • För alla frågor, även kompensationsfrågor gällande garage och parkeringsplatser, ber vi er vänligen kontakta Aimo Park som administrerar våra bilplatser.
  felanmalan@aimopark.se
  0771-96 90 01
  Daniel
 • Återkommer ännu en gång om motorvärmaren, som inte går att programmera. Ström ligger på hela tiden. När skall detta åtgärdas?
  mvh
  Leif
  17 okt
  Leif
 • Vår drift-avdelning arbetar fortfarande på att återställa systemet för styrningen av motorvärmarna. Vi kan tyvärr inte precisera när detta är klart men de arbetar på att lösa det snarast möjligt.
  Daniel
 • Hej! Jag undrar hur det går med motorvärmar stolparna på fornborgsvägen? Dom funkar fortfarande inte och nu är det frost på rutorna på morgonen och kallt i bilarna. Vi har en nyfödd bebis dessutom så det vore bra om man hade lite värme i bilarna..
  Petra
 • Vi ber om ursäkt att det tar tid, vi arbetar fortfarande med att ta fram en lösning för systemet att fjärrstyra motorvärmarna. För de platser som ännu inte har tillgång till fjärrstyrning är strömmen konstant påkopplad så att man ska kunna använda dem. Om elen inte är påslagen i uttagen så felanmäler man det via Aimopark, annars ber vi ödmjukast om tålamod i väntan på att fjärrstyrningen ska aktiveras igen.
  Daniel
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.