Lediga lägenheter på Hjorten?

Är kvarteret Hjorten stängt  för "utlysning " av tomma lägenheter nu. Folk har  lämnat lägenheter  som står tomma nu. Lite fundersam. MVH NOCKE
Torsten

Kommentarer

 • I vissa av de tomma lägenheterna i området så pågår det redan renoveringar och några kommer det att starta renoveringar i. Vi har även haft några lägenheter publicerad på bostadstorget på vår hemsdia. Dock hyrs de lägenheter som vi publicerar på Hjorten nu endast ut för tillfälligt kontrakt, med anledning av kommande ROT-renovering i området.
  Det innebär att den som flyttar till lägenheten kommer att behöva flytta i samband med att renoveringarna startar i fastigheten eller att lägenheten behöver användas som evakueringsbostad till andra boende i området.
  Maria
 • Förut har man kunnat se planritning av alla lägenheter inte dom som ligger ute bara utan alla tom mig egen, varför kan man inte se det längre??
  Jennifer
 • Nej du kan inte längre se planritningar för lägenheter, förutom de som ligger ute på vårt bostadstorg. Önskar du en planritning på din lägenhet så är du välkommen att mejla oss på info@ostersundshem från den e-postadress du har registrerat på vår hemsida, så mejlar vi en kopia till dig.

  Susanne
 • Hej, jag undrar om ni har någon 2a minst 65 kv eller en trea
  Sonja
 • Ja absolut har vi det, besök gärna vårt bostadstorg för att se de lediga lägenheter vi erbjuder just nu.
  Daniel

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.