Information om kötid

Hej.

Jag undrar om det finns någon information om vilken kötid som har varit aktuell för förmedlade lägenheter, antingen för varje lägenhet, eller aggregerat per år och område (till exempel). Jag skulle vilja ha en uppfattning om ungefär hur realistiskt det kan vara att jag får en lägenhet.
Christina

Kommentarer

  • Nej inte i dagsläget. Det är så olika beroende på vilket objekt och hur många som sökt just det objektet och hur många köpoäng dessa sökande har. Ena veckan kan man vara på plats 4 på ett objekt man sökt, och nästa vecka på plats 35 på en lägenhet i samma område av samma storlek. Ibland krävs därför 4-6 års kötid, ibland under 1 års kötid. 
    Susanne
  • Är ju ganska ointressant att köa när man får exakt noll information om var i kön på objektet man befinner sig. Anser att det är högst relevant om man har plats 2 eller 200 för att besluta om man vill fortsätta köa eller kan gå vidare med något annat.
    Benny
  • Kötid är tyvärr inget som man själv kan se i det nya systemet, när man intresseanmätl sig, Om man är bland de 10 sökande till det objekt man lagt intresse på, som har längst kötid, så får man när tiden för intresseanmälan är över, ett erbjudande om visning. Är man intresserad av att veta sin kötid då, eller innan det går till visningserbjudande, kan man kontakta oss på 063-140400 helgfria vardagar mellan kl.10-11:45 eller kl.13-15.
    Susanne

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.