intresse anmälan

Hej , har fått förslag på mail som inte är med på hemsidan? Och vill göra en intresseanmälan.. Hur gör jag??
Lars Åke

Kommentarer

 • Kontrollera alltid var ditt mejlförslag kommer ifrån först. De lediga objekt som vi har tillgängliga för att lämna intresseanmälan är de som finns upplagda på vår hemsida. För att säkra erbjudanden på lediga objekt bör du kolla direkt via vårat bostadstorg. Önskar du kontakt med oss är du välkommen att ringa oss på 063-140400 eller skriva till oss på info@ostersundshem.se
  Daniel
 • Varför kan jag bara göra intresseanmälan på hyresobjekt och inte studentlägenheter? Står att jag har uppnått den maximala gränsen på intresseanmälningar på studentlägenheter men hade ej lagt någon intresseanmälan då alls.
  Filippa
 • Ett meddelande om att man uppnått den maximala gränsen för att söka studentlägenhet ska endast visas när man redan har registrerat intresse för en annons på studentlägenheterna. Kan dock hända att systemet inte hunnit känna av att en tidigare ansökan har blivit avslutad. Önskar du att vi ser närmre på din profil så ber vi dig kontakta oss på 063-140400 eller skriva till oss på info@ostersundshem.se
  Daniel
 • Hej, vad händer om jag tackar ja på erbjudandet om en lägenhet, men har en annan lägenhet som jag också sökt och hellre vill ha då den har tidigare inflyttningsdatum?
  Mathias
 • Så länge det står kvar som ett erbjudande då kan du ändra ditt svar om du istället vill ha den andra lägenheten. Om svarstiden passerat för erbjudandet och vi påbörjat en kundkontroll på någon sökande, då önskar vi att man kontaktar oss så snart som möjligt via telefon eller mejl så att vi får veta om man inte är intresserad av lägenheten längre.

  Gunilla
 • Hur länge är en lägenhet "under behandling"?
  Yvonne
 • Behandlingstiden kan variera, besked lämnas via föredraget kontaktsätt så snart ansökan blivit behandlad. Önskas mer specifik information, ber vi er kontakta vår kundtjänst på telefon 063-140400 eller skriva till oss på info@ostersundshem.se

  Daniel
 • Hej! Kan man ta bort eller ändra intresseanmälan
  Qiu
 • Om man loggar in på "mina sidor" så kan man ta bort intresseanmälan, så länge tiden för att lägga intresseanmälan inte gått ut. Det gäller hyresrätter samt bonus- och trygghetsboende. Gäller det studentlägenheter så måste man kontakta oss via telefon 063-140400 för att få hjälp att ta bort intresseanmälan.
  Susanne
 • Jag gjorde en intresseanmälan för två dagar sedan. Nu när jag går in på intresseanmälningar så har jag inga "aktuella" anmälningar, utan bara under "historik". Vad betyder det? Är jag inte kandidat för att få lägenheten?
  Benjamin
 • När intresseperioden övergår till erbjudande så skickar vi ut erbjudande till de 10st med längst kötid. Det går inte ut meddelande till sökande som inte får erbjudanden, då arkiveras ansökan. Har du frågor gällande personliga detaljer måste vi be dig kontakta vår kundtjänst, du når oss på chatten eller via telefon 063-140400 vardagar 10:00 - 15:00.
  Daniel
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.