Kika på lägenhet

Hej, kan man kika på intressant lägenhet innan man anmäler intresse?
Cecilia

Kommentarer

 • Tack för din fråga Cecilia!
  Nej, det är endast de 10 som får erbjudande på en lägenhet de lagt intresse på, som har möjlighet att gå på visning.


  Susanne
 • Hej,
  jag undrar vad som händer om jag fått ett erbjudande, går på visning och inte tycker om lägenheten (t.ex. den är för sliten, den känns för liten, högljudda grannar mm).
  Om jag svarar nej, eftersom den inte stämmer med mina förväntningar, får jag endast två "nej" svar kvar (innan jag borttas från bostadskön), eller hur?
  Det känns som en straff och att man lätt kan hamna i situationen där man tackar ja till en lägenhet, som inte stämmer med ens förväntningar, endast för att inte tappa köpoäng.
  Vänligen,
  Alex
  Alex
 • Då det är begränsat till endast de 10st med längst kötid som får ta del av erbjudanden och att det finns många som söker till våra lägenheter gör att vi måste ha en form av begränsning. Skulle inte spärren om 3 nej finnas, så riskerar vi att de som verkligen önskar lägenheten inte ens får chans till erbjudande på lägenhet, om någon med högre poäng söker bara för att de eventuellt vill ha en visning men kanske inte är så intresserad av den. Som sökande får du chansen att tacka nej till 2st lägenheter inom loppet av 2 år innan kötiden nollställs, därför rekommenderar vi att man söker sig endast till de lägenheter som verkligen kan ligga i ditt intresse.
  Daniel

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.