Planerad ROT Biblioteksg 27

Flyttade precis in och tänkte bo 10-15 år. Det enda som nämndes var fönsterbyte vilket är positivt, oroar mig nu för att det blir som på Hjorten. Är det ens någon mening att packa upp? Orkar inte köa, packa och flytta pga ev bristande info. Tänkte mig att nästa anhalt fick bli "senilhemmet" men riktigt där är jag inte än. Tacksam för tydligt svar! Mvh Anette Turhagen kvarteret Brandsprutan
Anette

Kommentarer

  • Hej, Det finns en plan för renovering av kvarteret Brandsprutan som innefattar Litsvägen 24-26 samt Biblioteksgatan 27. Det är inte klart när renoveringar ska påbörjas eller hur omfattande den kan tänkas bli, men det ligger flera år fram i tiden och är inte aktuellt just nu. Alla hyresgäster kommer få information i god tid innan vi påbörjar någon större åtgärd liknande den på Hjorten.

    Just nu pågår ROT-renoveringar på Hjorten och just nu pågår förstudier för kommande ROT-renovering av kvarteret Häradsskrivaren (Prästgatan 2, 4, 6 och Storgatan 1-3, Fältjägargränd 10-12 samt Brogränd 11). Även den renoveringen ligger något år fram i tiden.

    Du kan läsa mer om planerna här:
    https://ostersundshem.se/min-bostad/rot-renoveringen/
    Susanne

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.