Rengöring av tvättmaskin

Jag har två funderingar: Den senaste tiden så har min tvätt, framförallt handdukar, haft en unken doft efter knappt någon användning. Det får mig att undra om det kanske är dags att tvättmaskinerna rengörs av Östersundshem/ansvarig personal. Hur ofta rengörs tvättmaskiner invändigt i tvättstugan? (Jag bor på Odensalagatan)

Det andra är hur ofta tvättmedlet fylls på i maskinerna? Där jag bor är det självdoserande men med tanke på hur min tvätt kan lukta så blir jag orolig över att de kanske inte fylls på som det ska. Kan jag se hur mycket tvättmedel det är kvar på något sätt/och hur vet ni när de ska fyllas på?


Camilla

Kommentarer

  • Beklagar att du inte tycker tvätten luktar gott efter tvätt. Det är ett nivålarm på maskinerna när tvättmedel och sköljmedel behöver bytas/fyllas på. Det skickas då per automatik en arbetsorder till vår entreprenör för att åtgärda detta. Vi kör inget underhållsprogram som rengör maskinerna från vår sida, då det är hyresgästen som använder tvättstugan som ska rengöra fack och trumma efter användning.

    De gånger en städfirma gör en allmän rengöring av tvättstugan, rengör de tvättmedelsfacket, men i övrigt är det bara ytorna som städas.
    Susanne

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.